ZTK Finali 2010

Trabzonspor 8. Türkiye Kupası'nı kazandı.
Trabzonspor - Fenerbahçe : 3-1
66' Umut Bulut, 80' Engin Baytar, 90' G.Colman / 55' Alex 
   -Bu maçı Fenerbahçe kazansa rehavete girer mi, kaybederse haftasonu daha mı fazla motive çıkar diye düşünerek izledim aslında. Sonucun etkisi ne etki yapar bilemem ama maçın uzamasını kesinlikle istiyordum, olmadı. Fenerbahçe bana çok yorgun gibi gözüktü. Özellikle son haftalarda galip gelmek için çok savaşmaları onları yormuş gibi yada bu oyuna alıştıkları için. Birisi atar, Alex te var diye düşünüyor olabilirler artık. Ama bu maçta gol yediler ve Alex'in yarattığı tek gol de kupayı alamaya yetmedi. Akıllardaki soru: Gol yerlerse n'olur? idi. Biraz olsun cevap bulundu. Ankaragücü eğer gol bulabilirse bence puan alır hatta kazanır.
   -Emre Belezoğlu kart sınırındaydı. Ülkemizde kupa maçları lige etki ediyor, ama lig maçları kupaya etki etmiyor. Yani Türkiye'de olabilecek saçmalıklardan. Sonuç olarak Emre Ankara'da yok. Bence Fenerbahçe'nin önemli bu oyun sisteminin önemli parçalarından biriydi.
   -Yaşasın gündüz maçları. Tabi haftaiçi gündüz maçına karşıyım ama olsun güzeldi.
   -Trabzonspor ve şenol Güneş için "5 Mayıs" önemli bir tarihti. Ve kazandılar. Tebrik ederiz. Süper Kupa'da görüşmek üzere diyelim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...