TSL 31.Hafta / Galatasaray - Bursapor : 0-0

   27 pozisyon olup gol çıkmayan bir maç oldu. Neredeyse topun oyunda kaldığı 2 dakikada bir pozisyon olmuş. Ama forvetlerin beceriksizliği özellikle Sercan, defans ve kalcelerin iyi oyunuyla böyle bir maçta gol olmadı. İzlemesi çok keyifliydi ancak maç kaliteliydi denilemez.
   Gösterilen kırmızı kartlar hakkında ise; Lucas Neill ve Ömer Erdoğan ile Zapotocny ve Keita'nın pozisyonlarında ikisinde de atışı kullanacak taraf Bursaspor'du. Golü düşünen futbolcular onları engellemeye çalışanlarla aynı muameleyi gördü. Neill atağı kestikten sonra ikinci sarıyı görüp oyundan atıldı. Hemen arkasından atış daha kullanılmadan ceza sahasındaki itiş kakışta Zapotocny'nin de atılması hakemin "eyyamcı" tavrından başka bir şey değildi. Eğer Bursaspor uzatmalarla birlikte son 20 dakikayı fazla gişiyle oynayabilseydi, zaten çok rahat boş alan bulup kontra atak yapıyordu, o dakikadan sonra belki de gol gelirdi.
   Bilica penaltı noktasını kazar, sarı kart görür, cezalı duruma düşer. Yerine oynayan Bekir gol atar. Leo Franco Fenerbahçe derbisinde 40 metreden hatalı gol yer, çeşitli problemler yaşayıp kaleyi Aykut'a bırakır. Yerine oynayan Aykut'un da gol yimeyeceği tutar. Bursaspor liderliği son 3 hafta kala kaybeder, biraz da şanssızlık var işte...

1. Fenerbahçe 31 maçta 67 puan
kalan maçları Eskişehir, Ankaragücü(D), Trabzon

2. Bursaspor 31 maçta 66 puan
Kayseri, Ankaraspor(hükmen), Beşiktaş

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...