Haftasonu Nisan 10-11

R.Madrid - Barcelona : 0-2
33' Messi, 56' Pedro

   77'şer puanla girilen haftada Barcelona kazandı ve 7 hafta kalmasına rağmen artık şampiyonluk yolunda pek fazla engeli kalmadı. R.Madrid içeride 15 maçın hepsini kazanmıştı, ilk mağlubiyetini aldı. La Liga artık iyice iki takımlı bir lig haline dönüşmeye başladı buna bir çare bulacaklar mı acaba? Barcelona ise La Liga'yı ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya çok yakın. Bu sefer 6 kupa alamayacaklar (Kral kupasından elendiler) ama 5 kupalı bir yıl geçerse çok fazla şaşırmamalı. Hele ki Santiago Bernabeu'da kupa kaldırmak paha biçilemez.  

   Maçın yıldızı attığı paslarla Xavi'ydi.





Tottenham - Portsmouth : 0-2
99' F. Piquionne, 117' K. Boateng (pen.)

   Ligten düşmesi kesinleşen Porsmouth'un elinde başarı için sadece FA Cup kalmıştı. Bu maça da bütün güçlerini verdiler ve finalde Chelsea'nin rakibi oldular. Sadece onur mücadelesi yapan, formaları için savaşan takımlar hep güzel görünmüştür bana, finalde Chelsea kafa tutabilirler mi bilmem ama yine güzel bir maç olacaktır.

AS Roma - Atalanta : 2-1
12'  M.Vucunic 27' M. Cassetti / 53' S. Tiribocchi
 
   Roma ligin bitmesine 5 hafta kal liderliğe yükseldi.

   46. Cumhurbaşakanlığı bisiklet turu bu sene 2.HC kategorisine yükseldi. Yarış pazar günkü İstanbul Prolog etabıyla başladı.

   40,500 kişilik Cornella-El Prat stadium'da ilk sezonun geçiren Esponyol taraftarı. -Atl. Madrid maçı-

   Enes Kanter(1992) Nike Hoop Summit turnuvasında, Dünya Karması ile Birleşik Devletler Karması arasındaki maçta 34 sayı, 13 ribaundla oynadı daha önceden, 1998'de Dirk Nowitzki'ye ait olan 33 sayılık rekoru kırdı. 2011'deki NBA draftında ilk 10'da seçilmesi bekleniyormuş. Fenerbahçe'den ayrılıp lise seviyesine gitmesine tepki gösterilmişti ancak gayet başarılı bir kariyer planlaması yapmış gibi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...