TSL 27.Hafta / İBB - Bursaspor : 2-1

Erken Uyarı Sistemi
İBB - Bursaspor   : 2-1
8' M. Kus,  30' Hasan Ali Durtuluk / 50' Volkan Şen

   -Satılan  30 bin 260 biletle diğer takımları bilmiyorum ama kendi deplasman rekorumuzu kırdık. Pazar günü olsaydı herhalde bu sayı 50 bine yaklaşırdı. 
   -Geçen her maç mağlubiyete daha da çok yaklaşmaktır zaten. Deplasmandaki Galatasaray maçından önce bir yerde 3 puan kaybedeceğimizi düşünüyordum. Bence tam da yerine geldi. Eğer daha önce gelse şampiyonluk umutlarını kırabilirdi yada daha sonra gelse bir anda takım dağılabilirdi. Yani tam da yerinde geldi. Erken Uyarı Sistemimiz de çalıştı. Biraz da ilk yarıdaki Kayserispor maçına benziyor durum. O maç eğer kazansaydık lider olacaktık berbat oynayıp 3'lenmiştik. O maçtan sonraki ilk yenilgimiz bu maç oldu. Burada da belki de şampiyon ilan edilecektik. 
   -30 bin kişiyle gidilen deplasmanda galip gelememek iyi oldu diyebilirim. Bardağın dolu tarafına bakmak lazım. Şimdi yine kendimize gelip önümüzdeki 3 maçı kazanacağımızı düşünüyorum. (Antalya, G.Birliği, G.Antep)
   -Herkes yine skor yorumculuğuna soyundu. Maçın ilk yarısında bir gol gelseydi maçı çevirirdik ama gol çok geç bulundu. Tamam, çok müthiş oynamadık. Ama gollerin nedenleri; duran toptan bir gol diğeri de rakibe fazla yaklaşıp yüzünü kaleye dönmesine sebep olan Hüseyin. 
   -Batalla ilk 11 oyuncusudur.
   -Maç sonunda maç içine göre gayet sakin, kimseyi suçlamayan futbolcular ve  E.Sağlam iyi bir gelişme.
   -Pazartesi-Cuma maçlarında Beşiktaş'tan sonra Bursaspor da puan kaybetti. Federasyon aynı uygulamayı Fenerbahçe ve Galatasaray için yapacak mı? Bekleyip göreceğiz. Tabi cuma maçları da deplasmanda olsun bi zahmet. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...