Haftasonu



Chelsea - Man. City : 2-4
42' Lampard, 90' Lampard (p) / 45', 76'(p) Tevez, 51', 87' Bellamy
75' Belletti (kk), 81' Ballack (kk)

   Öncelikle her şeyin olduğu geniş özet burada. Maçın başında Skysport W.Bridge ve Terry'in el sıkışmasını göstermek için reklama girmemiş. Beklenen de oldu zaten ama ben Bellamy'in kafasını çevirerek el sıkmasına bayıldım gerçekten çok klas bir haraketti. City son 7 Stamford Bridge deplasmanında gol dahi atamamışken bu maç 4 gol birden atmasında Terry faktörü etkili olsa gerek. Maç keske Bursaspor'un maçıyla çakışmasaydı da izleyebilseydim.



   Yine maçın özeti burada ama konumuz o değil zaten. Nedir bu Arsenal takımının gençlerinin çektiği? Şimdi de Eduardo'dan sonra 19 yaşındaki Ramsey'in ayağı kırıldı. 8 ay futboldan uzak kalacağı konuşuluyor. Diğer taraftan Shawcross'un gördüğü kırmızı karttan sonra ağlayarak sahayı terk etmesi de üzücüydü. O da henüz 22 yaşında bu olayın altında ezilir mi bilemem  ama milli takıma çağrılması ve destek açıklamalarının gelmesi biraz olsun rahatlatmıştır.

Atletico Madrid - Valencia : 4-1
30'(p), 86' Forlan, 78' S.Agüero, 90' Juardo / 21' Silva
28' Marchena(kk), 82' Miguel (kk)


Pazar gecesi haftasonunu güzel bitiren bir maçtı. Maçtan önce stadtaki atmosferi ve ortamı görünce orada olasım geldi. Güzel bir maç olacağı belliydi ama bu biraz da garip oldu. Verilmeyen penaltı sonrası Valencia golüyle başladı her şey. Daha sonra bir verilmeyen penaltı daha Galatasaray maçını hatırlatan cinsten. Avrupa Ligi'nde 12 göün göremediğini bu maçta 4. hakem gördü de düzeltti. Ordan sonra Valencia için maçı kazanmak iyice zora girdi. Mata'nın taktik değişiklikle oyundan çıkmasına ayrıca üzüldüm. Milli kasabımız Servet Agüero'nun ayarlarıyla oynamış galiba. Ne vursa 38'lik Cesar'dan döndü. Cesar maın yıldızı olabilecekken 78'de Agüero sonunda başardı. Ondan sonra Valencia 9 kişi kalınca dörtlendi zaten.
Özeti de burada.


-Pazar günü yaptığım kuponu "bu sefer yatırmayacağım, bak nasıl tutuyor" diyerekten totem yaptım. Hakkaten de tutuyordu ama sağolsun Juve beni bu izdiraptan kurtardı. Gerçi Juventus ne alaka bu kötü döneminde, oynasam İnter'e mi oynardım acaba. Ama o zaman da kesin ilk maçtan yatar diyerleri tutardı. Nede olsa "Murphy" :D

Manisaspor-Diyarbakırspor
Maç Sonucu 1 1,80
ilk yarı 1-0 / maç sonucu 2-1


Liverpool-Blackburn
Maç Sonucu 1 1,20
2-1 / 2-1


Juventus-Palermo
Maç Sonucu 1 1,50
0-0 / 0-2


Atl. Madrid-Valencia
Alt / Üst Üst 1,45
1-1 / 4-1




    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...