NTV Milli oldu!

   Milli maçlar 2014'e kadar NTV'de. İç sahada oynayacağımız milli maçların ihalesi bugün yarın derken yapılmış. Sabah kalktığımda Spor Servisini açtım, yine nerde Fuat Akdağ acaba? sorusu geldi aklıma. Sonra cevabımı aldım. İzlerken Lütfü Arıboğana'la söyleşi yaptılar. Meğer ihale olmuş ta,  NTV kazanmış bile. Bu sefer o kadar umutluyum ki. Türk televizyonları tarihinin en iyi maç yayınları olacak diye düşünüyorum. Neden?
-Maçlarda sanal reklam olmayacak
-TFF maçların çekimlerini kendi yaptıracak.
-Ntvspor gibi bir kadro ile maçlar zaten zevk veriyor.
-Bence Türkiye'nin en iyi grafiklerini ve tanıtımlarını yapan kanallar Ntv ve Ntvspor.

   Deplasmandaki İspanya maçında maçtan önceki günlerdeki yayınları, maç anlatımı ve yorumcusuyla çok iyi iş çıkarmıştı Ntv. Milli maçın hakkını vermişler, o heyecanı günler öncesinden yaşamamızı sağlamışlardı. Bazıları o maç yayını beğenmedi. Ama o maç ters açıdan (maraton tribünü dediğimiz yerden) yayın yapmaları bunun en önemli sebebiydi. Zaten Ntv'nin maç yayınlama tecrübesi çok yok. Eskiden basketbol maçalarını yayınlardı. Şimdi yayının da hazır gelmesiyle her yerde işin en iyisi var.
"Önümüzdeki 4 yıl, milli heyecan daha geniş kitlelere ulaşacağı gibi Türkiye Futbol Federasyonu prodüksiyonu bizzat kendisi yaparak yayın sinyalini de kendisi üretecek. Bu girişimlerle seyir kalitesini yükselterek maç yayınsı sırasındaki ekran kirliliğinin önüne geçeceğiz."
Milli Takımın sahasında oynayacağı grup eleme müsabakalarının hem yurtiçi hem de yurtdışı yayın hakları ilk defa aynı pakette satılmış oldu
• Ekran grafiklerinde A Milli Takım ana sponsorlarının logo ve filmleri kullanılacak. Böylece ana sponsorların münhasırlıkları korunmuş olacak.
• Ayrıca maç yayını sırasında sanal ve bant reklam uygulamaları yer almayacak.
Lütfü Arıboğan

USD
A YAPIM A.Ş.
TURKUVAZ A.Ş.
NTV
ATV
MUHAMMEL BEDEL
22.000.000
İHALE SONUCU
28.150.000

%18 KDV
5.067.000

KDV DAHİL TOPLAM
33.217.000

2008 AVRUPA / 2010 DÜNYA ŞAMP.
15.050.000
2012 AVRUPA / 2014 DÜNYA ŞAMP.
28.150.000
ARTIŞ ORANI
87%

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...