Bu sene de Fenerbahçe

   Son 2 sezondur çeyrek final oynuyoruz ve yine Fenerbahçe çeyrek finaldeki rakip oldu. Önümüzdeki 2 hafta arasında önce Saraçoğlu'nda, sonra da Bursa'da maçlar oynanacak. Federasyon yine çok güzel(!) fikstür hazırlamış. Geçen sene evimizdeki maçta Ertuğrul Sağlam'ın ilk maçlarıydı. Bir anda 2-0 olunca maç akılda kalan taraftarın maçın ikinci yarısındaki desteği oldu. Belki o gün gösterilen destekle kaybetmemiz lehimize dönmüştü, takım daha motive şekilde lige giriş yaptı. Bu sefer eşleşmelerdeki en önemli maç. Maçların zevkli geçeceğini ve mücadelenin yüksek olmasını bekliyorum.
   Dün gece Trabzon-Ordu maçını izlemedim zaten izleyemezmişim. Duyduğuma göre TRT yayını kesmiş son 20 dakikayı vermiş. Bu nasıl yayıncılıktır, nasıl bir anlayış. Diyecek çok şey var ama artık Türkiye'de bunlar normal olmaya başladı. TFF ve Kulüpler Birliği "marka değeri" diye diye kendilerinden geçiyorlar. Al sana markanın değeri nasıl düşürülüre çok güzel örnek. Bakalım neler yapacaklar. Maçtan güzel bir kare ile bitirelim.
 Çeyrek final eşleşmeleri:

Manisaspor-Denizlispor
Fenerbahçe-Bursaspor
Antalyaspor-Galatasaray
İstanbul BŞB-Trabzonspor

Yarı final eşleşmeleri
Manisaspor-Denizlispor galibiyle, Fenerbahçe Bursaspor galibi

Antalyaspor-Galatasaray galibiyle, İstanbul BŞB Trabzonspor galibi

Çeyrek finalde ilk maçlar 3 Şubat 2010 Çarşamba, rövanşları ise 10 Şubat 2010 Çarşamba günü oynanacak.

Yarı final ilk maçları 24 Mart 2010 Çarşamba, rövanşları ise 14 Nisan 2010 Çarşamba tarihinde oynanacak.

2009-2010 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu olacak takım ise 5 Mayıs 2010 tarihinde oynanacak final maçı ile belli olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...