321.000.000 $



   Süper Lig'in 4 senelik yayın hakkını Digiturk aldı. İhale hiç bitmeyecek gibiydi, 4 saate yakın sürdü. Yalnız yine haftada en az 4 maçtan bahsediliyor. Yani parasal olarak belki çok iyi rakam ama tüm maçların canlı yayınlanması hayal gibi gözüküyor. Belki Lig tv bizi şaşırtır. Büyük gelişme özetler en azından 15 dk olarak TRT'de olacak ayrıca TFF 1.Lig'ten haftada 3 maç canlı olarak yayınlanacak. C paketini de Türk Telekom aldı. A paketindeki yarışta Digiturk'ü büyük bir yükün altına soktular. Artık futbol pastası çok büyüğüdü. TFF denetimini arttırmalı. Kulüplerin gelileri arttıkça borçları da artıyor. Ciddi bir denetim gerekli.
   Ara vermiştim ama bu ihaleden sonra bir şeyler yazmadan duramadım. İhale hayırlı olsun.
-Okay Karacan: Kazanan TRT oldu.
-Ersin Düzen: Belliydi böyle olacağı...telekom'un katkısıyla rakam yükseldi... digitürk'te kalması türk futbolunun ve futbolseverinin yararınadır...
-Ali Okancı: Premier ligin 3te 1ine ulaştı rakam, onlar 202 ülkede canlı yayınlanıyorlar
-Sine Büyükağa: digiturk hayirli olsun. mahvoldunuz! 
-Emek Ege: Ey tüketici arttırılan her 250 bin dolar, senin cebinden çıkan 250 kuruş.. öyle düşün.. bu para nerden çıkacak..
-Mirgün Cabas:türk futbolunun değeri yükseliyor yorumu yanlış. fiyatı yükseliyor, değeri değil.
-Banu Yelkovan: Fransiz kulupler dunya kupasi'ndan sonra futbol costu zannedip ihaleden gelen butun parayi transfere yatirip batmislardi! Altyapi istiyoruz!
-Feridun Düzağaç: ''yeni bir teklif vermek istiyor musunuz'' bu gece kabus olur duyulur gaipten...
   Bu kadar twitter yeter. Derse geç kalcam, bekle beni kimya, geliyorum.   

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...