Şampiyonluktan Bu Güne Bursaspor

- Her şeyden önemli konu stadyum. Çalışmalar hızla devam ediyor. Daha önce bahsetmiştik ordaki linkte ne yapılacağı, nasıl bir şeyin ortaya çıkacağının planları var. Şu anda harfiyat çalışmaları bitmek üzere. Çalışmaları yürüten Sözüneri Mimarlık'taki yetkililer 1 Ağustos'a kadar yetişir diyorlar. İnşaat olarak yetişir ama çimlerin durumu n'olacak acaba. Uefa'nın belirlediği 22 eksik hızla gideriliyor. Stadyum bittiğinde Şampiyonlar Ligi standartlarında şimdiki halinden çok güzel bir stadyumumuz olacak. Taraftarlar isteği çatı sistemi ve dış cepheyi de yenileyin bari eliniz değmişken. Sanırım bu isteğimiz olmayacak, çok ta haksız sayılmazlar. Görevlilerin bakış açısı yettişsin de onlar kalsın. Bir dahaki yaza da o eksikler tamamlanır 25 bin kişilik güzel bir stadımız olur "Timsah Arena" hayalleri belki de suya düşer.
- Şampiyon olalı 3 hafta oldu. Ama 3-4 tane tasarımını bir çocuğa versen çok daha güzel olabilecek tshirt dışında storeda pek bir şey yok. Mesela resimde Chelsea'nin Megastore'undan 3 tane dizayn. Fiyatları da bizimkilerden çok pahalı değil. Storeda şampiyonluk kupalarının minyatürleri, futbolcuların isimlerinin ve imzalarının olduğu şampiyonluk forması gibi ürünler hala yerini almadı. İnsanların heyecanı gittikçe kayboluyor, ilk güne göre ciddi gelir kaybı oluşabilir. Son olarak ta sitede hiç bir şampiyonluk fotoğrafı yer almadı. Siteyle ilgili de ayrıca bir yazı yazmak istiyorum.
- Çekmişiz kafaları dalmışız hayallere, 2010 yılında şampiyonlar liginde koyacağız Real Madrid'e, hayallerimiz elbet birgün gerçek olacak, Bursaspor bayrağı boğazda sallanacak, yer yerinden oynayacak şeklinde söylenen tezahüratın bir bölümü gerçekleşti diğer bölümü için öncelikle kura çekimini bekleyeceğiz. Ama öyle bir etki yaratmış ki herkesin dilinde R.Madrid var. Mourinho da başlarına geçti inşallah gerçekleşir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...